Blogg, träning och tips

Utdrag ur min satsning mot svenska mästerkapen 2021 och senior debuten

Följ min resa, vecka för vecka, mot junior svenska mästerskapen 2020 

Lite nyttig information och användbara tips! 


Allmänna blogginlägg utan nödvändig tråd eller följetång! 

Bland det första vi får höra om när vi kliver in på gymmet eller börjar träna på en högre nivå är att protein är en viktig beståndsdel av vår nya vardag. Stämmer det? Vilket proteintillskott skall man då ta? Ja, det skall jag på ett lättsamt sätt försöka besvara. Eller snarare skall jag ge DIG mer kött på benen...

Allt du stoppar i dig tillhör din vardagliga diet, oavsett om du följer en plan eller ej. Ordet "diet" är vad som i folkmun slarvigt beskriver ett kontrollerat födointag. Här är mina tankar och tips för HUR man håller sig till en kostplan!

Nu var det ett tag sedan ett inlägg blev av. Anledningen till det? Det har inte hänt så mycket i mitt liv, det är för lite på mitt personliga plan för att det skall finnas något att prata om. Dock är det dags för mig att försöka igen. Inte bara med bloggandet utan också med tävlingsdieten!

Tänk att det är tio veckor (?) sedan nyheten om att SM ställdes in nådde oss och att dieten abrupt avslutades. Att för åtta veckor sedan skulle jag ha stått på scen för sjätte gången i min bästa form någonsin. Det blev aldrig av. Så vad har hänt sedan dess och vad är planen nu?

I höstas blev jag intervjuad av tidningen "Hela Hisingen" per sociala medier. Det kändes kul att få lyfta min sport, livet där till och min bakgrund. Dock så har jag upplevt att mycket av det vi sa ej kom med och intervjun eller att artikeln blev något vinklad. Därför skall vi nu gå igenom artikeln och komplettera med uteslutna...

I gårdagen poppade en video upp i mitt flöde som jag inte sett på länge. Ett kort klipp som jag lade ut maj 2019. Själva videon i sig innehåller väldigt lite info men syftet bakom den är lika viktigt idag som för 18 månader sedan.

Äntligen är den här - min första E-bok! "Kost för generell viktnedgång" är en bok gjord för dig som vill komma ner i vikt och/eller minska i fettprocent med hjälp av mer än bara ett upplägg.

Idag blir det mer och mer trendigt att inkludera vegetariska, eller till och med veganska, livsmedel i kosten. Bra för planeten och en tumme upp för hälsan med mer grönt, men, hur påverkar det ditt mål mot en starkare eller muskulös kropp?

Motivation är bra men kan du förlita dig på det blint resan ut? Vad händer NÄR motivationen tryter? Att jobba mot sitt mål kräver mer än lust.

Det finns många saker att tänka på i ett marklyft men det kan vi lätt bryta ner i tre huvudmoment. Dessa benämner vi steg 2, 3 och 4. Steg ett är den första rörelsen. Att bara säkert plocka upp stången från marken

Nu var ännu en sådan där härlig svensk högtid genomförd. Här på västkusten blev det ju självklart sill, lax och skagenröra ihop med potatis, ägg och såser. Sådär riktigt fett och härligt. Vad åt du?