Barnvagnspromenad

10.02.2020

PREMIÄR I MARS

För dig, ditt barn och ert välmående

Under graviditeten händer mycket med oss, både fysiskt och psykiskt. Det kan kännas svårt att komma tillbaka till och hitta sig själv. Med prioritering på barnet glömmer man ofta bort det viktigaste, personen bakom mamman. Med mig, och andra i samma sits, kan vi ta oss en liten bit på vägen.

Barnvagnspromenader är en 5-veckors kurs där vi i grupp aktiverar oss med lättare övningar ihop med barnen. Fokus är på att stärka din inre magmuskulatur, få igång koordinationen och låta övriga muskler få känna på lättare belastning. Dessutom får du för en kort stund lägga fokus på just dig. En prehab/rehab session för gravida, nya mammor och de som på nytt vill komma igång. 

Upplägget för sessionerna

Barnvagnspromenaderna anordnas som en kurs en gång i veckan under 5 veckor. Vi samlas på utsedd plats och kombinerar en promenad med lättare övningar ute. Eventuellt material står jag för. All information får ni per mail inför varje start men sessionerna har liknande uppbyggnad.

Vi samlas på vald punkt. När alla har anlänt börjar vi promenera. Det kallas för barnvagnspromenad men det är inte krav att ha med sig varken barn eller barnvagn. Efter att ha gått en bit stannar vi upp för att träna, därefter går vi lite till och stannar sedan upp på nytt. Vi bryter ner vanliga övningar till lättare varianter med alternativ för att lägga fokus på just återhämtning, rehab. 

Allt som allt tar promenaden mellan 45min till 1tim. Skulle barnen behövas tas upp finns det möjlighet att ha med dem i träningen.

Nya uppstarter sker löpande efter varandra med begränsade platser. 

Ingen åldersgräns

Det finns ingen åldersgräns för dig eller barnet. Du avgör när ni känner er redo. Under sessionen är det helt okej att bryta för att byta blöja, amma eller andra nödvändigheter som uppstår. Vi dömer ingen i vår grupp. Ha med er att träningen kommer att ske utomhus och ta med eventuellt bebismaterial som du kommer att behöva.

Anmäl ditt intresse nedan så tar jag kontakt med dig! För att se startdatum, se produkten i webbshopen märkt "Barnvagnspromenad".