Coaching veckovis

04.02.2020

Få kontinuerlig återkoppling, uppföljning och stöd

Vad innebär coaching?

Som ni ser på denna hemsida finns det en del tjänster som berör aktivitet och kost. Vad kan egentligen skilja mellan ett kombinerat kost- och träningsupplägg från coaching? Jo, du får mer än ett upplägg att följa. Du får ett personligt bollplank.

För dig som känner att du behöver mer än en tydlig grund och raka, korta svar är kontinuerlig coaching perfekt. Utöver att få ett individuellt upplägg utifrån din målsättning får du den kontinuerligt uppdaterad, utefter dina veckovisa resultat. Vi kör en onlineuppföljning en gång i veckan där vi stämmer av vikt, form, mått och mående. Dessutom är jag tillgänglig för dig under dygnets alla timmar och besvarar dina tankar inom 12h. Så det finns ingen dum fråga och ingen chans att den glöms bort.

Träningstillfällen ingår

För att du skall känna dig helt trygg i din träning ingår det gemensamma sessioner vid varje köpt coachingpaket. En vid köp av fyra veckor och två vid köp av åtta veckor.

Du får nyttja dessa sessioner som du vill. Antingen kör vi ett av dina personligt upplagda pass, går igenom teknik i utvalda övningar eller bara pratar. Det är viktigt att du får det stöd du önskar. Skulle du vilja ha fler sessioner? Se min tjänst träningstillfällen.