Diet vecka 7 - oh happy days!

15.06.2020

Mitt i vardagen, den där stressiga vardagen, har jag fått in en känsla av "flow". Allt bara går ihop som det skall och jag känner att JUST NU kan inget dra ner mig.

Psst.. vad tycker ni om denna sneak peak från förra veckans photoshoot?

Förra veckan var verkligen HELL. Stressigt på jobbet, stressigt efter jobbet, stressigt på gymmet.... Men i torsdags, då sa det bara BOM. Allt vände helt för med värme kommer oftast solsken, och då snackar vi inte bara väder.

Jag är en riktig soldyrkare, inte bara för att det är gött med värme och solbränna utan också för att allt blir så mycket bättre! Livet känns lättare och problem kan man bara borsta av sig. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag blev mäkta besviken över invägningen i helgen MEN det kompenserades upp av allt annat.

Bland annat gick Alströmer pokalen av stapeln i helgen. En tävling där jag själv debuterade 2016 i formen "mini-me" och enbart har goda minnen av. Det är så ofantligt kul att få se blivande stjärnor kliva upp och ta sig an scenen med storm. Det finns som en ny passion hos debutanter och en annan slags glädje än vad man har nu. För där och då är allt nytt! 

Att mitt team kammade hem guldet i sin klass  gör ju det hela liiiiite bättre! 


Förutom ovan så var min helg produktiv. Uteplatsen är i princip färdig med altan, stenläggning och rabatt. Nu saknas bara grillen! Det blir inga utlandssemestrar i år men jag kommer ändå ligga i mitt alldeles egna semesterparadis och bara njuta. Känns inte som en direkt förlust att ta tre veckor hemma i sommar! 

Till er som väntat på uppdateringen kring dieten, speciellt efter att jag inledde med att jag känner mig besviken, här kommer det. Vikten står stilla, om jag inte är helt ute och snurrar är det "that time of the month igen" vilket betyder vätska. Trotts det är jag nöjd i formen och jag känner mig rätt så tight. Musklerna poppar igenom på att annat sätt vid träning och jag tror mig känna att underhudsfettet är smidigare. 

Förändringar sedan förra veckan, minskar carbsen på kvällen samt mer steg om dagen. Det gör mig verkligen ingenting att få promenera runt i solen. Mycket av dagens steg får jag gjord på lunchen då jag valt att ta 30min åt att gå i närliggande natur. Har jag tur kanske det blir lite bränna p köpet. 

Nytt för kommande veckor är att jag skall ta och måtte min midja, mitt högra lår och min rumpa. Bara ytterligare ett sätt att få en inblick i hur min kropp hanterar viktnedgången (läs fettnedgången). Jag kommer att börja publicera dessa förändringar med.

Uppdatering:

Startvikt: 69,4kg

Vikt vecka 7: 66,9kg

(För skoj skull vägde jag mig imorse och låg på 66,7kg, kom igen kroppen! )

Mått i avslappnat läge:

Midja: 72cm

Lår: 56cm

Rumpa: 99cm