Diet vecka 8 - ytterligare en månad är förbi

23.06.2020

Tänka sig, för två månader sedan åt jag nästan hur jag ville, hade 0 cardio och var 3-4 kg tyngre. Nu äter jag strikt och både går mycket mer och kör intervaller. Jag kunde faktiskt inte må bättre.

Oavsett hur det blir med tävlingarna i höst så är jag glad över att vara på en deff-diet. Jag känner mig fortfarande stark och är mer bekväm i min kropp än på länge. Att ligga kring 66kg känns optimalt för mig. Jag blir stark men med definitioner på kroppen och synliga muskler. Detta är min ideal vikt och jag längtar tills det är här jag an ligga utan några större diet pass eller mat restriktioner. Tills dess fortsätter vi att kriga på! För nu har jag till och med passerat 66kg sträcket!

Vips så var ju midsommar passerad med, vad tiden går fort! Kan någon trycka på pause kroppen så man hinner med allt? Speciellt nu under sommaren... Idag är nog andra dagen då jag riktigt har kunnat vara ute och sola på uteplatsen. När det väl funnits tid har vädret ej hållit med. Vilket vi också märkte i helgen... Tur att vi har det så pass fint med paviljong på altanen.

Så vi höll firandet kort och intimt. Efter ett pass på gymmet trotsade vi vädret och utnyttjade den lediga tiden på bästa sätt hemma. Tre pers på vår altan hemma ett par timmar med grillad mat och skitsnack.  Det fina med grill ju att man kan hålla en måltid enligt macros men ändå njuta mer än vanligt. För lite extra krydda och smaken av kolgrillat kan verkligen göra under. YUM! Att dieta, upp eller ner, är verkligen inte svårt och jag älskar att hålla min kost CLEAN! Oavsett om jag skall tävla eller ej. 

Planen om att träna, sola och bada för att sedan grilla fick helt enkelt stuvas om en aning. Det är förbaskad tur att allt blir fantastisk kul med riktigt gott sällskap! 

Denna vecka hängde kroppen verkligen med. Även om det är den tiden på veckan fortfarande där hormonerna spökar samarbetar kroppen med. Kan det vara för att jag upplever mer lugn i min vardag kanske? Mindre fokuserad på stressen på jobbet och vardagen känns bara lättare. Kan bero på semestern är runt hörnet. Oavsett så skall jag rida på denna vågen ett tag. Sömnen är bra veckan ut, träningen känns optimal och jag njuter dagarna ut. 

Inga uppdateringar för mig i nuläget. På grund utav mina resultat denna vecka fick jag lite fritt i helgen och spenderade dem kalorierna på sushi och lövbiff... Så jag fortsätter med 6 mål om dagen, 2 stycken low days med hälften så mycket carbs och cardio i form av 8t steg och 10min intervaller efter styrketräningen. 

Uppdatering:

Startvikt: 69,4kg

Vikt vecka 7: 65,8kg

(För skoj skull vägde jag mig söndagen, två dagar efter mitt fria, och låg på 66,2kg, vätska från påfyllningen )

Mått i avslappnat läge:

Midja: 70cm

Lår: 57,5cm

Rumpa: 97,5cm

På grund utav att jag både ons och tors gick över 12t steg är det möjligt att låren samlat på sig vätska. 

Fortfarande har jag faktiskt inte kommit till skott med en kaliper eller inbody, tusan också...