Diet vecka 9 och 10 - att jämföra före och efter

07.07.2020

Hela 10 veckor har gått, det vill säga mer än två månader, och det är fantastiskt vad kroppen har hunnit transformera sig. Det behöver inte handla om 10 tals kilo för att få en ny "look". Och ännu mår jag fenomenalt! 

Som jag nämnt innan är jag en person som håller mycket vätska och har svårt att se någon skillnad på vågen. Trotts det har jag redan genomgått en ordentlig förändring. Jag är mer bekväm i min kropp, än på länge, och skulle tävlandet ej bli av i år är jag otroligt nöjd med vart jag har landat. Detta är en vikt och form jag mer än gärna stannar i och håller året runt. Styrkan fortsätter att stiga och jag tar ännu PBs! Dock är målet fortfarande att ställa sig på scen i år och HELST få mäta sig med de bästa på SM. Ännu har IFBB inte gått ut med ett besked så jag håller verkligen tummar och tår.

Kunde inte låta bli att kliva i min bikini och få testa den åtminstone en gång i posering nu när formen börjar att ta sig. Jag är minst sagt KÄR i denna! 

I fredags tog jag semester, finally, men det har inte inneburit något arselsittande. Två heldagar på salongen och en massa extra arbete på det personliga planet. V.28 är allt annat än lugnt. Vilket ändå är tursamt med tanke på det kassa vädret. För mig betyder semester en sval dricka i handen och en brännande sol i ansiktet. Bikinitider och allt det där.

För de som följer mig på sociala medier har sett att jag har något stort på gång. Detta kommer att bli otroligt kul att lansera och är förhoppningsvis är det klart här i semesterveckorna. Det blir del ett av en tänkt serie. Hoppas ni är lika taggade som mig, trotts att innehållet ännu är hemligt!

Ytterligare två veckor på dieten där kroppen vill samarbeta! Trotts en förjäklig vecka på jobbet innan semestern där jag onsdag fick gå hem och torsdag förbli hemma på grund av en känsla återkommande ångest från stress, är otroligt försiktig och lyssnar på kroppen sedan jag 2019 gick in i väggen, har vikten hängt med. Trotts det blev det lite uppdateringar för både kosten och cardion.

Kolhydraterna och fettet är sänkt. Mitt mål vid kl. 9 är nu carbfritt och består endast av nötkött och grönsaker samt att min frukost på vilodagar nu har nästan hälften så mycket nötter i sig. Cardion ligger på 8000 steg varje dag och 20min cross trainer/cykel i ett tempo om 140BPM efter ett träningspass. 

Jag har länge tränat efter "push - pull - legs" och kommer att fortsätta med det. Dock inleder vi v.11  med att ändra. Nu blir det fler än 3 likadana pass att rotera och vi introducerar en handfull nya övningar. Kul! 

På grund utav den effektiva viktnedgången/formförändringen både vecka 9 och 10 har jag fått fylla på två helger i rad! Nedan får ni uppdateringarna för dessa gångna veckor. 

Uppdatering

Startvikt: 69,4kg

Vikt vecka 10: 65,4kg

Mått i avslappnat läge:

Midja: 69cm

Lår: 56cm

Rumpa: 96cm