Kost för generell viktnedgång

29.07.2020
En bok gjord för dig som vill komma ner i vikt och/eller minska i fettprocent. En bok med recept och rekommendationer för att passa din vardag! Inga förkunskaper kring kost behövs för att förstå eller för att få resultat.  

Både kostupplägg och recept

I denna bok får du ett generellt kostupplägg anpassat efter dig som har en god, aktiv vardag. Kalorierna och makronutrienterna är beräknade på att du tränar 4-5ggr/vecka och tar ca 5000 steg om dagen eller fler. Utöver en rekommendation av dagligt intag får du dessutom recept för alla måltider!

Boken innehåller 6 olika recept till respektive måltid. Frukost, lunch, middag och kvällsmål. Recepten består av husmanskost, sallader, efterrätter och glass. Varje recept visar uträknade makronutrienter, kolhydrater/proteiner/fett, och kalorier för att du skall få större förståelse för kost. Det är lätt att byta ut recept mellan dagar men också att byta ut råvaror. I slutet av boken får du nämligen en tabell över olika sorters proteinkällor, kolhydratskällor, fettkällor så att du lätt kan testa annat.  

Mitt mål med denna bok är att DU skall hitta en bekvämlighet i kosten. En viktnedgång behöver inte vara jobbig!

Du hittar din bok här och vid lagd beställning får du den per mail i PDF.

De rekommendationer som anges i kalorier och makronutrienter är noga framtagna men är en generell bedömning. Detta går ej att jämföra med ett personligt anpassat upplägg!