Välkommen till min hemsida!

23.02.2020

Då var det dags för mig att annonsera min stora nyhet - jag har blivit med hemsida!

Sedan jag börjande nedriva min egen verksamhet vid sidan va jobbet har tanken på en egen hemsida snurrat omkring i huvudet. Nu var det dags att ta tag i det! Dessutom kommer hemsidan också att agera som blogg. Det blir något allt i ett!

För det som har känt mig länge vet att jag tidigare har bloggat men att det lades ned. I brist på tid och inspiration. Nu hoppas jag att det kommer tillbaka. För jag har faktiskt saknat skrivandet. Det är något med att pränta ner sina tankar i skrift. Det känns... Befriande. Även om jag har en youtube-kanal vid sidan av känns detta mer personligt. Detta är JAG.

Jag hoppas att ni finner detta lika roligt som jag. För nu kan ni boka mig här, betala er tjänst med faktura och ta kontakt med mig på ett annat sätt. Det känns proffsigare än att det skall ske per DM och PM i sociala medier. Självklart kan ni fortsätta prata med mig där! Tanken är att all kontakt som berör mitt jobb som fransstylist, coach och tränare skall ske här.

I veckan bad jag er om lite idéer. Saker som ni vill läsa om. Sakta men säkert tar vi oss dit. Som ni ser ligger det ett fåtal recept uppe och ni kan läsa om hur jag gör när jag jobbar på salongen. För det som vill orientera sig runt på hemsidan, varsågod. För övriga så finns det länkar här nere som ni kan klicka på!

Surdegspizza

24.04.2022

Ta fram degen och låt den bli rumstempererad, ca 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Dela upp degen i fyra lika stora delar. Ta upp en bit i taget och dra ut den i luften för att få till en bra tjocklek och tunnhet, Surdegspizzan bör ej kavlas ut utan dra den i kanterna. Finjustera på plåten, grädda på bakplåtspapper....

Ta fram degen och låt den bli rumstempererad, ca 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut degen tunt, spreja en pajform med PAM eller olja in med papper och olivolja. Placera degen så att den täcker formen och börja pressa degen på plats så att den ligger tätt mot formen. Placera ett bakplåtspapper i och fyll med riskorn....

Skiva korven i stavar, hacka löken och stek ihop på en stekpanna i medium värme. Tillsätt milda lätt och smula ner tärningen. Rör ner senapen och tomatpurén. Krydda efter smak.

FitnessFrukost

24.02.2021

Att äta hälsosamt har aldrig varit lättare, för det mesta har du nog redan hemma! I denna bok får du hjälp med att göra bättre val och tips på enkla recept. Du skall inte vara rädd för bröd och smör eller kräm och mjölk. Här får du hjälp med att balansera din frukost; 20 sidor med tips, recept och tabeller! ...

En bok gjord för dig som vill komma ner i vikt och/eller minska i fettprocent. En bok med recept och rekommendationer för att passa din vardag! Inga förkunskaper kring kost behövs för att förstå eller för att få resultat.

Singelfransar

02.02.2020

Den naturliga looken - lättsminkad med uttrycksfulla ögon