Om mig

Min approach som coach

Vill du ha resultat som håller? Med mig fokuserar vi på mer än den fysiska träningen!

Resan mot ditt bättre jag börjar med en konsultation. För mig är det viktigt att det finns tillit och förtroende mellan oss. Ihop kan vi se till att du når dina mål med glädje.

Den träning du gör i gymmet är bara ett startskott mot din målbild. Största delen av din resa kommer att ske hemma med mat, rutiner och inställning. Min filosofi är att träningen skall gå hand i hand med kost och välmående. Vi anpassar upplägget helt utefter din ambition och dina vardagsmöjligheter. Genom att balansera nytta med nöje och hälsa med glädje ser vi till att du får en rolig resa!

Med utbildningar inom styrketräning, konditionsträning, olympiska lyft, näringslära och prehab/rehab kan vi göra din träning mångsidig och välanpassad. 

Mitt namn är Julia och jag är en passionerad atlet som brinner för mer än träning. Jag har gått från att träna för mitt välmåendes skull till att finna en stark passion för kroppsbyggning och livet därtill. Med det sagt vet jag att den träningen du gör i gymmet bara är ett startskott mot din målbild.

Bakgrund

År 2016 lämnade jag 11 år av lagidrott bakom mig för att satsa på mig själv. Sedan dess har jag brunnit för styrketräning och allt som kommer därtill. Det fick mig att börja jobba på gym, klättra inom kedjan och driva mina två egna anläggningar. I samma veva ställde jag upp i fem olika fitnesstävlingar och blev delägare i ett kosttillskottsföretag, NG nutrition.

Under min karriär som platschef passade jag på att utbilda mig på olika plan. Bland annat till instruktör inom Cross Challange, Cross Cage, Tabata och Mammaträning. Oavsett din baskunskap kan jag se till at du får med dig den kunskap du behöver för att träna säkert med resultat.

År 2019 fick jag upp ögonen för mer salongsinriktade aktiviteter och utbildade mig till fransstylist. Vid sidan av att träna andra, lägga upp personliga scheman och stödja människor i dess resa jobbar jag på salong. Där erbjuder jag tjänster som singelfransar, mixfransar och volymfransar. Dessutom färgar jag fransar och bryn samt utför lash lift och brow lamination. Att få någon att känna sig extra fin är otroligt roligt. 

År 2020 tog jag äntligen modet till mig och satsade på att ta min licens som personlig tränare. Sedan dess har jag vidgat mina horisonter än mer och sitter på kunskap om olympiska lyft, kettlebellträning och rehab/prehab samt kostrådgivning. Från att själv ha varit helt grön i träningen, utan kunskap kring hur man egentligen skall träna och äta, till att nu inte bara leva ut min dröm av träningen utan att ha möjlighet att hjälpa andra är fantastiskt. Jag sitter på kunskap som kan hjälpa dig som är helt ny, mer erfaren eller som är på väg tillbaka till träningen. Oavsett vad du har för mål, finns jag här för att hjälpa dig att nå dem. 

Å 2021- 2022 fortsatte jag med utbildningar inom salongsverksamheten och har diplom i avancerade volymfransar, spraytanutförande, öron- och näshåltagning för att komplettera min verksamhet. 

År 2022 fick jag äran att jobba som fysioansvarig och massör för division två klubben Angered Allians. Där hade jag hand om lagets fysträning men också den individuella rehaben, massage på problemområden inför matcher och ha hand om den akuta hjälpen vid skador på plan. 

Mina personliga meriter:

Utbildningar

  • Licenserad internationell personlig tränare 
  • Diplomerad fransstylist - singel, mix, volym och brow/lash lift
  • Diplomerad spraytanartist
  • Diplomerad gruppträningsinstruktör
  • Utbildad inom flertalet träningskoncept, grundläggande träningslära och ergonomi.

Utöver

  • Sammanlagt 7 yrkesår inom gymbranschen, varav 3 som instruktör, 3 som PT och online coach
  • Finalplats på 4 utav 6 fitness tävlingar.
  • En 11 år lång fotbollskarriär, varav 1 år i Ungdomsallsvenskan.