Recept

Kost för generell viktnedgång - för honom

249 kr

Ta fram degen och låt den bli rumstempererad, ca 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Dela upp degen i fyra lika stora delar. Ta upp en bit i taget och dra ut den i luften för att få till en bra tjocklek och tunnhet, Surdegspizzan bör ej kavlas ut utan dra den i kanterna. Finjustera på plåten, grädda på bakplåtspapper....

Ta fram degen och låt den bli rumstempererad, ca 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut degen tunt, spreja en pajform med PAM eller olja in med papper och olivolja. Placera degen så att den täcker formen och börja pressa degen på plats så att den ligger tätt mot formen. Placera ett bakplåtspapper i och fyll med riskorn....

Skiva korven i stavar, hacka löken och stek ihop på en stekpanna i medium värme. Tillsätt milda lätt och smula ner tärningen. Rör ner senapen och tomatpurén. Krydda efter smak.

Jag älskar att julbaka! Allt från knäck till bullar och bröd. Det bästa är att få äta allt direkt från ugnen. Dock så undviker jag ändå gärna socker. Här är ett första utplock från förra veckans adventsbak! Recept utan tillsatt socker.

Jag älskar att julbaka! Allt från knäck till bullar och bröd. Det bästa är att få äta allt direkt från ugnen. Dock så undviker jag ändå gärna socker. Här är ett första utplock från förra veckans adventsbak! Recept utan tillsatt socker.

Finns det något bättre en en riktigt kletig kladdkaka? Jag tror inte det! Dock kan det ibland kännas lite mäktigt med allt socker och fett. Här får ni mitt tips på en "bättre" variant med fyra olika smaker!

Vanliga pannkakor utan gluten och extra protein - till skillnad från tidigare recept beter sig denna smet precis som an vanlig sats!

Jag förespråkar att alltid ha kolhydrater som källa till energi. Ibland kan det dock vara meningen att äta annat. Därför har jag ett recept på pannkakor UTAN kolhydrater. Nedan har ni mängd för en portion

Till och med en riktig husmans goding kan vi göra snäppet bättre! Dessutom är detta recept laktos och glutenfritt. Planerat för två portioner.

En kall dag passar inget bättre än en varm soppa. Tro det eller ej men du kan avnjuta annat än grönsakssoppa med gott samvete. Detta är min fusk-gulasch - en köttsoppa med styrka, serverad med kvargbröd!

Inget slår en riktig thaigryta! Ibland vill man dock kanske ha något mer anpassat för en vardag. Mitt recept på en god och lätt kycklinggryta med hint av chilli och curry!

En efterrätt, ett mellanmål eller en middag? Helt utan tillsatt socker! Lågt på kolhydrater, rikt på protein och fett. Receptet ger fyra portioner.

En bambaklassiker som man kanske till och med saknar ibland. Det vet jag att jag gör! Här har vi en twist på denna klassiker med ett helt annat syfte än att bara mätta. Nedan har vi ett recept på vad jag skulle kalla för två portioner.

Gröten känns inte alltid så lockande. Tur att bara fantasin sätter gränser! Tre olika pannkaksrecept med det lilla extra, med banan eller utan. Receptet uttaget från min egen helgfrukost! En stor portion eller två mindre.