Mina tjänster

E-böcker 

Fitnessfrukost

Vad gör egentligen en frukost till "bra"? I denna bok, Fitness Frukost, får du mina tips på nyttiga frukostar som mättar. Totalt 20 sidor med lättlagade mål!  Recepten och rekommendationerna funkar för både viktnedgång och viktuppgång. Du kan själv lätt anpassa måltiderna efter ditt mål. I boken finns det både recept och tips på bra frukostar som du kan komponera med vanliga livsmedel. 

99,00 kr

Kost för generell viktnedgång - för honom

"Kost för generell viktnedgång" är boken för dig som vill komma ner i vikt och/eller minska i fettprocent. Det dagliga upplägget av kalorier och makronutrienter är anpassat efter dig som man och har en god, aktiv vardag. Det dagliga behovet är framtaget att passa den generella, manliga populationen. Boken innehåller totalt 24 olika recept. En dag består av 4 basmål och varje måltid kommer med 6 olika förslag. Kalorierna och makronutrienterna är beräknade på att du tränar 4-5ggr/vecka och tar ca 5000 steg om dagen eller fler. Utöver en rekommendation av dagligt intag får du dessutom recept för alla måltider! De rekommendationer som anges i kalorier och makronutrienter är noga framtagna men är en generell bedömning. Detta går ej att jämföra med ett personligt anpassat upplägg!

295,00 kr

Kost för generell viktnedgång - för henne

"Kost för generell viktnedgång" är boken för dig som vill komma ner i vikt och/eller minska i fettprocent. Det dagliga upplägget av kalorier och makronutrienter är anpassat efter dig som kvinna och har en god, aktiv vardag. Det dagliga behovet är framtaget att passa den generella, kvinnliga populationen. Boken innehåller totalt 24 olika recept. En dag består av 4 basmål och varje måltid kommer med 6 olika förslag.  Kalorierna och makronutrienterna är beräknade på att du tränar 4-5ggr/vecka och tar ca 5000 steg om dagen eller fler. Utöver en rekommendation av dagligt intag får du dessutom recept för alla måltider! De rekommendationer som anges i kalorier och makronutrienter är noga framtagna men är en generell bedömning. Detta går ej att jämföra med ett personligt anpassat upplägg!

295,00 kr

  Hälsa och välmående

  Coaching 4 veckor

  Detta ingår i coaching med mig: Individuellt kostupplägg Individuellt träningsupplägg Kontinuerlig uppdatering av ovanstående Uppföljning varje vecka Möjlighet till inbokat träningspass med coaching Möjlighet till frågeställning med svar inom 12h Startavgift tillkommer på 200kr för nya klienter

  1 495,00 kr

  Coaching 8 veckor

  Detta ingår i coaching med mig: Individuellt kostupplägg Individuellt träningsupplägg Kontinuerlig uppdatering av ovanstående Uppföljning varje vecka Möjlighet till inbokat träningspass med coaching Möjlighet till frågeställning med svar inom 12h Startavgift tillkommer på 195kr för nya klienter 

  2 495,00 kr 2 990,00 kr

  Kombinerat tränings- och kostupplägg

  Ett individuellt upplägg innefattande både kost och träning. Efter en konsultation tar vi ut dina mål och matchar det med ett upplägg. Du får en grund som du själv jobbar utefter.  För mer information, se inlägget K ostupplägg och Träningsupplägg. Vill du ha mer kontinuerlig hjälp, se " coaching 4 veckor " eller " coaching 8 veckor "  

  995,00 kr 1 190,00 kr

  Träningsupplägg

  " Utmana dig själv och hitta nya mål " Med ett individanpassat träningsupplägg kan vi se till att träningen blir rolig. En fri konsultation ingår där vi reder ut dina mål och lägger grunden för hur vi tar dig dit. Du får ett upplägg att jobba utifrån på egen hand. För mer information, se inlägget   Träningsupplägg. Vill du ha mer kontinuerlig hjälp, se " coaching 4 veckor" eller " coaching 8 veckor "  

  595,00 kr

  Kostupplägg

  " Din start på något nytt " Ett individ anpassat kostschema gjort för att du skall få en stabil början på ditt nya liv. Det ingår en kort konsultation där kartlägger din vardag och vanor. Därefter skapas ett schema gjort för just dig. För mer information, se inlägget K ostupplägg Vill du ha mer kontinuerlig hjälp, se " coaching 4 veckor " eller " coaching 8 veckor ".

  595,00 kr

   Skönhet 

   Volymfransar

   " Looken av lösfransar utan kladd " Ett knippe av lösfransar fästes på en naturlig frans.. Håller i tre till fyra veckor. Behandlingen tar ca 150min. För mer information se inlägget Vo lymfransar.

   950,00 kr

   Singelfransar

   " En lätt sminkad och naturlig look " Fransförlängning där en syntetisk frans fästes i en naturlig frans. Håller i tre till fyra veckor. Behandlingen tar ca. 120min. Mer information under inlägget Singelfransar.

   750,00 kr

   Mixfransar

   " En fyllig singel med mer liv" Den perfekta mixen av enkelhet och dramatik. Looken utgörs av både enskilda syntet fransar på naturliga fransar och knippen av lösfransar på naturliga fransar. Håller i tre till fyra veckor. Behandlingen tar ca. 150min. För mer information se inläggen S ingelfransar och V olymfransar.

   850,00 kr

   Färg och form

   " En lätt uppiffning" Färgning av ögonbryn och ögonfransar. Ingår formning av ögonbryn. Anpassad efter din ansiktsform. Färgen på stråna kan sitta i upp till 6 veckor! Behandlingen tar ca 30min. 

   400,00 kr

     Onlinebokning

     Boka plats i tid. Fyll i nedan så återkommer jag inom kort. 

     Kontakta mig

     Beautyandwellnessbyjjuju
     Vassgatan 3E, 415 02 GÖTEBORG

     Telefonnummer
     070-397 07 20

     E-post
     beautyandwellnessbyjjuju@gmail.com